Αναζήτηση

Προσοχή στους άλλουςΔείτε τι ισχύει. Τιμές  Δεν πέρασε η ΑΕΠΙ & η GEA?… Νομίζεις 

Μουσική χωρίς δικαιώματα σε ΑΕΠΙ, GEA, Αυτοδιαχείριση, Grammo.

              

Καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, γυμναστήρια, κομμωτήρια, supermarkets, ιατρικά κέντρα κλπ.

Δείτε την παρουσίαση μας και μετά αναρωτηθείτε. Θα εμπιστευτείτε κάποιους άλλους?

Μετά από δελτίο τύπου του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Π.Ι. – Υπουργείο Πολιτισμού) στις 12/9/2017, και μετά από τον νέο νόμο 4481/2017, οι χρήστες των υπηρεσιών μουσικής «χωρίς δικαιώματα» από οποιαδήποτε εταιρία ή φορέα, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την απόδειξη της μη εκπροσώπησης. 

Ο ΟΠΙ αναφέρει: «Το κατά πόσο ένας καταστηματάρχης εκτελεί ή όχι εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο είναι ζήτημα πραγματικό και δεν προκύπτει από την επίδειξη (μόνον) βεβαιώσεων ή άλλων εγγράφων από εταιρείες ή άλλους φορείς που παρέχουν μη εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο»

& συνεχίζει 

«…Συστήνουμε στους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς το περιεχόμενο των υπηρεσιών που τους παρέχονται (από διάφορες εταιρίες ή φορείς) σε σχέση με τη χρήση μη εκπροσωπούμενου από ΟΣΔ ρεπερτορίου διότι στην περίπτωση μη νόμιμης χρήσης μουσικής ισχύουν τόσο αστικές όσο και ποινικές κυρώσεις, όπως αυτές προβλέπονται στα α. 65 και 66 του Ν. 2121/1993…» 

Μαζί μας κανένα πρόβλημα! Είμαστε οι μόνοι που έχουμε αναρτήσει όλους αυτούς που εκπροσωπούμε  και όχι μερικούς … που ακόμα και η ΑΕΠΙ, και οι υπόλοιποι δεν αναγράφουν αλλά απλώς περιγράφουν.

Ζητήστε από τις άλλες εταιρείες ή φορείς να σας δώσουν πλήρη λίστα εκπροσώπησης. Δεν θα σας την δώσουν ποτέ γιατί δεν ξέρουν τι και για ποιους αναφέρονται.

Η υπηρεσία μας διαθέτει σύστημα καταγραφής του ρεπερτορίου που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδρομής του. Μπορεί να ανατρέξει στο ιστορικό του την περίοδο που επιθυμεί και να αποδείξει τι έπαιζε! (history report)

 Θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει με άλλους?

Μισό εκατομμύριο τραγούδια! …και όχι μερικές χιλιάδες. 

Φτιάξτε τις δικές σας playlist.

Διάλεξε ανάμεσα στα εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια και φτιάξε το δικό σου ρεπερτόριο. 

Πληρώνεται επικίνδυνα στικάκια USB? Η υπηρεσία μας αποθηκεύει έως και 400 τραγούδια (16 ώρες περίπου μουσικής χωρίς internet). Δείτε πως 

Ακολουθείστε το κανάλι μας στο Youtube που συνεχώς εμπλουτίζεται. 

Στην καλύτερη τιμή

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  από το iplusradio & την audiosparx

 Διαφημιστικά spot

   Επενδύουμε με την μουσική μας κινηματογραφικές ταινίες σε όλο τον κόσμο. 

 & με άρωμα Ελλάδας

Ποιοι είμαστε

Το iplusradio αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαχείρισης μουσικού ρεπερτορίου στον κόσμο. Την audiosparx.

Η audiosparx καθορίζει τις τιμές, συγκεντρώνει και διανέμει τα δικαιώματα για λογαριασμό των συνθετών , στιχουργών, καλλιτεχνών / ερμηνευτών, εκδοτών και δισκογραφικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Η audiosparx είναι  Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης  (ΑΟΔ σύμφωνα με την οδηγία 2014/26 / ΕΕ) και ανταγωνίζεται άμεσα με Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ), όπως ΑΕΠΙPRS, SACEM, SGAE, OLB, ASCAP, BMI, GEASoundExchange και άλλους σε όλο τον κόσμο.

Το iplusradio , μέσω της στενής σχέσης αδειοδότησης της με audiosparx, λειτουργεί υπό την ιδιότητα πράκτορα για την audiosparx, εμπορεύεται την μουσική μουσική υπηρεσία και παρέχει άδειες direct licensing στους πελάτες όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. 

Δεν εισπράττουμε την εύλογη αμοιβή του άρθρου 49 του Ν.2121/93, αλλά την αμοιβή μας για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. 

To πιστοποιητικό μας

Το πιστοποιητικό μας δεν είναι ένα Α4 που αναφέρει απλώς πως το ρεπερτόριό μας δεν προστατεύεται από ΟΣΔ, αλλά περιγράφει την σχέση της audiosparx με τους δικαιούχους και την ρητή βούλησή τους να μην εκπροσωπούνται από οποιονδήποτε ΟΣΔ στα σημεία που η audiosparx ασκεί τα δικαιώματά τους και εισπράττει για λογαριασμό τους. Εκτός των άλλων, ο συμβαλλόμενος χρήστης και οι ΟΣΔ έχουν την δυνατότητα να επιβεβαιώσουν για το κάθε τραγούδι και τον κάθε δικαιούχο τα πλήρη στοιχεία του (δημιουργός,τραγούδι, καλλιτέχνης, εκδότης) και κατά συνέπεια την σύμβασή του με την audiosparx.

Το ρεπερτόριό μας

Το ρεπερτόριό μας δεν είναι απλώς instramental χαμηλής αξίας όπως κάποιοι άλλοι προσφέρουν σε εξαιρετικά υψηλές τιμές. Δεν είναι με άδειες Creative Commons που παρέχονται δωρεάν και κάποιοι το πουλάνε παρανόμως είτε απευθείας, είτε με την μορφή έμμεσων παροχών. Ούτε είναι αμφιβόλου προελεύσεως και ελλείψει συμβάσεων των δικαιούχων με τους παρόχους, που θέτουν σε κίνδυνο μόνο τον χρήστη. Είναι νομίμως αποκτηθέν και πλήρες.

Εκτός του ότι περιλαμβάνει μισό εκατομμύριο τραγούδια σε 229 playlist, παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να διαμορφώσει τις δικές του προσωπικές επιλογές. Είναι ένας media player σε μια απέραντη μουσική βιβλιοθήκη. Ο χρήστης μπορεί να τρέξει μπρος ή πίσω τα μουσικά κομμάτια ενώ του παρέχεται η δυνατότητα να αφαιρέσει από τις λίστες όποιο τραγούδι θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με τον επαγγελματικό χώρο και το ύφος της πελατείας του.

Ενώ οι άλλες εταιρίες ή φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, έχουν μικρό ρεπερτόριο και επιτρέπουν την πρόσβαση στους χρήστες σε ένα πολύ μικρό δείγμα εάν δεν πληρώσουν, εμείς αφήνουμε ελεύθερη την πρόσβαση του χρήστη σε όλα τα τραγούδια μας. 

Προσοχή σε αυτούς που παρέχουν Ελληνικό ρεπερτόριο από Έλληνες καλλιτέχνες. Το δικαίωμα εύλογης αμοιβής είναι, σύμφωνα με τον Ελληνικό νόμο είναι ανεκχώρητο. Δηλαδή το διαχειρίζεται υποχρεωτικά ο GEA. Δείτε εδώ τι άλλο πρέπει να προσέξετε.

Πελάτες μας

Σημαντικά Studios: Viacom, Paramount Pictures, 20th Century Fox, ταινίες της Warner Bros, Walt Disney Studios, Sony Pictures, Imageworks, NBC Universal, Pixar, το Blue Sky, και άλλα

Σημαντικά Δίκτυα τηλεόρασης: BBC, CNN, NBC, ABC, CBS, FOX

Top Υπηρεσίες διαφήμισης: Ogilvy & Mather, Saatchi & Saatchi, BBDO, και χιλιάδες άλλοι

Εταιρικοί Πελάτες: Η Microsoft, η Intel, η Reebok, η Google, η Apple, Amazon, και πολλοί άλλοι

 

Ακόμα ψάχνετε για άλλους? 

Εγγραφείτε δωρεάν τώρα και ακούστε όλη τη μουσική!

Που θα μας βρείτε.

   

Mob. +30 6939 870025 / [email protected]

Παίξτε τώρα!

Διαβάστε ακόμα..

Δεν πέρασε η ΑΕΠΙ & ο GEA… Νομίζεις… 

Ο νόμος. Τι ισχύει  

Η νομική μας θέση 
245

Με την δωρεάν υπηρεσία του iplusradio, έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε από το τμήμα marketing ή από το pc σας, τα διαφημιστικά σποτ που θέλετε να ακουστούν, σε όποιο κατάστημα ή υποκατάστημα θέλετε, να τα προγραμματίσετε όποτε θέλετε, για όσες φορές θέλετε και να ακουστούν σε εκατοντάδες καταναλωτές που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στα καταστήματά σας, την στιγμή που εσείς αποφασίσατε.

Περάστε το δικό σας μήνυμα στους πελάτες σας. Προωθείστε, εντελώς ανέξοδα και εύκολα τα προϊόντα που θέλετε.

Πείτε στους προμηθευτές σας να διαφημιστούν μέσα από εσάς και κερδίστε χρήματα.

Μόνο με την προηγμένη υπηρεσία του iplusradio  μπορείς να ρυθμίσεις με ακρίβεια τον χρόνο που θα προβάλλονται τα προϊόντα που θέλεις στους χρήστες και στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας.

Μπορείς πολύ εύκολα σε ένα account ή σε περισσότερα να προσθέσεις διαφημιστικά σποτ σε συγκεκριμένη ώρα και με όσες επαναλήψεις επιθυμείς.

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα ηχητικό online  μήνυμα που είναι ακριβώς προσαρμοσμένο για εκείνη τη στιγμή?

Ένα κρύο πρωινό για ένα ζεστό ρόφημα: «Ζεστή και γλυκιά απόλαυση με μια white chocolate vanilla»

Σε ένα καυτό καλοκαιρινό μεσημέρι: «Γεύση και δροσιά με μία γρανίτα από λεμόνι με άρωμα δυόσμου. Ειδική προσφορά 50% τώρα!»

ή σε ένα συγκεκριμένο προϊόν: «Μόνο για σήμερα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα ζύμης».

 

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο