Αναζήτηση

CRIST                 

Η εταιρεία

Το μέλλον της φιλοξενίας διαμορφώνεται από ανθρώπους που διαθέτουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν δημιουργικά τους διαθέσιμους χώρους και να παράσχουν στους πελάτες τους υπηρεσίες υψηλής εκλαμβανόμενης αξίας.

Ο επαγγελματικός ιματισμός και οι συμπληρωματικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας της Crist, θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μία ενιαία εικόνα υψηλής αισθητικής και κορυφαίας λειτουργικότητας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου σας.

“Ιστορία συνδεδεμένη με τον ιματισμό στην Ελλάδα”

Η ιστορία της Crist ξεκινάει το 1971 και είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την ιστορία του ιματισμού στην Ελλάδα και την απτή έκφραση της φιλοξενίας. Σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, σχολαστική ραφή και τεχνοτροπίες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές οι ιδιότητες γεννιούνται από την αλληλεπίδραση της παραδοσιακής τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας αιχμής και υλοποιούνται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική.

Η ολοκληρωμένη συλλογή της Crist περιλαμβάνει επιλογές για όλους τους χώρους των ξενοδοχείων, όπως το Υπνοδωμάτιο, το Μπάνιο, την Τραπεζαρία, την Πισίνα και το Spa, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν συλλογές που καλύπτουν τις ανάγκες ιματισμού των Νοσοκομείων.

 

Η συλλογή μας

Ξενοδοχειακά Είδη

Εδώ και περίπου μισό αιώνα η Crist εξοπλίζει κάθε είδους ξενοδοχειακές μονάδες με τον απαραίτητο επαγγελματικό ιματισμό, δημιουργώντας έναν θεσμό στο χώρο των λευκών ειδών στην Ελλάδα.

Μέσα από την συσσωρευμένη εμπειρία αυτών των ετών, η Crist, βρίσκεται σήμερα στη θέση να παρέχει τον κορυφαίο συνδυασμό ποιότητας και κόστους στους πελάτες της, καλύπτοντας στο έπακρο κάθε ανάγκη για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την τραπεζαρία, το spa, την πισίνα και κάθε άλλο χώρο οποιασδήποτε ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Επιπλέον, η αδιάκοπη ενημέρωση για όλες τις νέες τάσεις και μεθόδους, η συνεχής εξέλιξη και ο διαρκής εμπλουτισμός τής γκάμας προϊόντων, αποτελούν εγγύηση εξασφάλισης των λύσεων για τον εξοπλισμό της κάθε επιχείρησης.

Υπνοδωμάτιο

Τι σημαντικότερο για ένα ξενοδοχείο από την εξασφάλιση ενός απολαυστικού ύπνου στον πελάτη;

CRIST

Σεντόνια – Μαξιλαροθήκες – Παπλωματοθήκες   Κουβέρτες – Παπλώματα      Μαξιλάρια – Προστασία Στρώματος – Προστασία Μαξιλαριού

Μπάνιο

CRIST

Πετσέτες – Μπουρνούζια             Πατάκια – Παντόφλες – Κουρτίνες μπάνιου

Τραπεζαρία

Ο ιματισμός της τραπεζαρίας διατίθεται σε απεριόριστη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Κατασκευάζεται από ανθεκτικά υφάσματα αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση στις επιθυμητές διαστάσεις και σχέδια.

Τραπεζομάντηλα / Runner / Πετσέτα φαγητού / Σουπλά / Κάλυμματα καρέκλας / Skirting

Ύφασμα Διακόσμησης

Οι κουρτίνες και τα κουβερλί διατίθενται σε απεριόριστη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων. Κατασκευάζονται κατόπιν επιθυμίας του πελάτη σε μονοβέλονη μηχανή από ψημένη βάτα άριστης ποιότητας και αντοχής. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια διατίθενται σε απεριόριστη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων.

Κουρτίνα / Κουβερλί / Διακοσμητικό μαξιλάρι / Runner κρεβατιού / Κρεβατόγυρος

Αξεσουάρ

Αν υπάρχει κάτι που κάνει έναν ξενοδοχειακό χώρο να διαφοροποιείται και να υπερέχει ποιοτικά, αυτό δεν είναι άλλο από τις μικρές λεπτομέρειες.

Στην Crist, περά από τις βασικές ανάγκες ιματισμού της επιχείρησης σας, φροντίζουμε να σας παρέχουμε και μια σειρά από εξαιρετικής φινέτσας και άριστης ποιότητας αξεσουάρ, που προσδίδουν στο χώρο σας την απαιτουμένη πινελιά της διαφορετικότητας.

Από Laundry bags και «Fresh from the Laundry” Bags, έως πουγκάκια για τις παντόφλες, ή μεγαλύτερα για τις πετσέτες, όλα με δυνατότητα κεντητού μηνύματος της αρεσκείας σας, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα απογειώσουν την κομψότητα και την αισθητική του χώρου σας.

Spa & Πισίνα

Οι χώροι της πισίνας και του spa αποτελούν, συνήθως, τον καθρέφτη της ποιοτικής στάθμης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης. Οι πετσέτες και τα μπουρνούζια για τους συγκεκριμένους χώρους οφείλουν να αναδύουν ένα μείγμα εξαιρετικής ποιότητας, καθαρότητας, αλλά και μια αίσθηση πολυτελείας.

Στη Crist κατασκευάζουμε προϊόντα με προδιαγραφές που καλύπτουν όλα αυτά που θα προσφέρει στους πελάτες σας την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας, καθαρότητας και πολυτέλειας.

Όλα, από άριστης ποιότητας βαμβάκι, σε πληθώρα χρωματισμών, με δυνατότητα κεντητού λογοτύπου και με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για κορυφαία αντοχή στη χρήση σε χώρους πισίνας ή spa.

Πετσέτες Πισίνας     Πετσέτες & Μπουρνούζια spa

Νοσοκομειακά Είδη

Η Crist, με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού και εξειδίκευση στα είδη του νοσοκομειακού τομέα, προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων, τα όποια πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Εμπορίου και φέρουν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE.

Οι συνεργασίες της με την πλειονότητα των δημοσίων και ιδιωτικών νοσοκομείων, τα κέντρα αποκατάστασης και τις κλινικές, αποτελούν εγγύηση της εξαιρετικής ποιότητας, του άψογου service, της συνέπειας και του απόλυτα επαγγελματικού τρόπου λειτουργίας της.

Δωμάτιο Νοσηλείας 

Σεντόνια και μαξιλαροθήκες από 100% βαμβάκι ή σύμμεικτα μεγάλης αντοχής και φινιρίσματος
Κουβέρτες καλοκαιρινές και χειμερινές, στρωματοθήκες, επιστρώματα και μαξιλάρια αδιάβροχα κατάλληλα για το κρεβάτι του ασθενούς
Παράλληλα, μέσα από την συλλογή υφασμάτων μας, πλούσια σε σχέδια και χρώματα, θα βρείτε την ιδανική πρόταση για κουρτίνες και διαχωριστικά δωματίων με την δυνατότητα να κατασκευαστούν στις διατάσεις που επιθυμείτε.
Σε όλα τα είδη υπάρχει η δυνατότητα σήμανσης με κεντητό ανεξίτηλο λογότυπο.

Μπάνιο νοσηλείας

Πετσέτες από 100% βαμβάκι, υδρόφιλες και απορροφητικές σε διάφορα βάρη καθώς και μπουρνούζια σε ποικιλία σχεδίων.
Τη συλλογή συμπληρώνουν πατάκια 100% βαμβακερά, παντόφλες ασθενούς καθώς και κουρτίνες μπάνιου.
Σε όλα τα είδη υπάρχει η δυνατότητα σήμανσης με κεντητό ανεξίτηλο.

Ιματισμός Χειρουργείου 

Η Crist παράγει και διαθέτει πλούσια γκάμα ειδών χειρουργείου και συναφών ειδών με πρώτη ύλη το ύφασμα.

Ο ιματισμός χειρουργείου όπως τα ιμισέντονα, τα τετράγωνα διπλά και τα σχιστά, παράγονται από υφάσματα προδιαγραφών Υπουργείου Εμπορίου από 100% βαμβάκι και στις επιθυμητές διαστάσεις.

Στολές 

Μαιευτήρας: Ρόμπα λευκή.
Ιατρός: Ρόμπα ιατρική λευκή.
Νοσηλευτής/τρια (χρώματα: λευκό, σιέλ, ραφ, γκρι) :
Κουστούμι σχέδιο V.
Κουστούμι σχέδιο χιαστί.
Κουστούμι πέτο γιακά (κουμπιά ή κρυφή πατιλέτα) ή με λεπτομέρειες.
Χρωματιστό φιτιλάκι (τσέπες, γιακά, μανίκια)
Χειρουργείο (χρώματα πράσινο, σιέλ):
Ρόμπα απλή (μπλούζα).
Ρόμπα αλληλεπικαλυπτόμενη πλάτη.
Ρόμπα με αδιάβροχο στο στήθος και στα μανίκια + μανσέτες.
Κουστούμι χειρουργείου V.
Κουστούμι χειρουργείου χιαστί
Ασθενής: Ρόμπα ασθενή λευκή ή σιέλ.

Η Crist πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και στην παραγωγή ιατρικών στολών, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και ποιότητες. Οι στολές κατασκευάζονται από υφάσματα εξαιρετικής αντοχής ιδανικά για σκληρή επαγγελματική χρήση. Επιπροσθέτως παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής δικού σας σχεδίου (βάση δείγματός σας) καθώς και σήμανση με κεντητό ανεξίτηλο λογότυπο.

Εξατομίκευση

Φινέτσα στον ιματισμό σας

Εάν θέλετε να προσδώσετε μια ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση κομψότητας, επιλέξτε μια από τις δυνατότητες ιδιαίτερης ραφής που σας δίνει η Crist και κάνετε τα λευκά σας είδη να αφήσουν την δική τους «σφραγίδα» στο χώρο. Πέρα απ’ όλα όσα παρουσιάζονται εδώ (λύσεις και προϊόντα), στην Crist μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε πρωτότυπη ιδέα σας καθώς και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με το προσωπικό σας ύφος και στυλ για όλους τους χώρους τής επιχείρησή σας.

Πλακέ. Πρόκειται για κεντητό διακοσμητικό σιρίτι από ανεξίτηλη κλωστή που μπορεί να κεντηθεί στην μαξιλαροθήκη, στο πανωσέντονο, στην παπλωματοθήκη, αλλά και στις πετσέτες. Μπορεί να συνδυαστεί με κεντητό λογότυπο ή σε συνδυασμούς χρωμάτων μέσα από ένα πλούσιο χρωματολόγιο κλωστών.

Κεντητά Λογότυπα. Το Λογότυπο σας μπορεί να κεντηθεί σχεδόν σε όλα τα είδη του ιματισμού για λόγους αισθητικούς ή πρακτικούς. Η Crist χρησιμοποιεί ανεξίτηλες και εξαιρετικής αντοχής κλωστές, οι οποίες δεν ξεβάφουν στα πλυσίματα και δεν ξεθωριάζουν κατά τη διάρκεια της χρήσης. Μπορεί να κεντηθεί οποιοδήποτε σχέδιο και σε οποιοδήποτε μέγεθος.

Πεντάπιετο. Το πεντάπιετο είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος ραφής που κατασκευάζεται από ειδική μηχανή. Κατά την ραφή του προϊόντος δημιουργεί μικρές πιέτες και με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια ιδιαίτερα καλαίσθητη φάσα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μαξιλαροθήκη, σε πανωσέντονο σε παπλωματοθήκη, αλλά και σε τραπεζομάντηλο.

Ραφή Oxford. Ο όρος Oxford έχει επικρατήσει για την ραφή της μαξιλαροθήκης με επιπλέον μπορντούρα (flaps) στις τρεις, ή στις τέσσερις πλευρές τής μαξιλαροθήκης. Ο ωφέλιμος χώρος για το μαξιλάρι παραμένει ο ίδιος και η φάσα προορίζεται στο να δώσει μια ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά.

Λογοτυπημένο Ρέλι. Στην περίπτωση αυτή, το ρέλι έχει κατασκευαστεί με το λογότυπο και είναι συνήθως από συνθετικό υλικό για να μην ξεβάφει, αλλά και να μην συρρικνώνεται (να μην “μπαίνει”) κατά τα πλυσίματα. Μπορεί να εφαρμοστεί στην ραφή του τελικού προϊόντος, σε μαξιλαροθήκες, πανωσέντονα, παπλωματοθήκες και πετσέτες. Είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος ραφής που προϋποθέτει κατασκευή αρκετά μεγάλης ποσότητας τεμαχίων αφού το λογοτυπημένο ρέλι κατασκευάζεται ειδικά για την κάθε περίπτωση.

Διακοσμητικό Ρέλι. Έχοντας σαν στόχο να δημιουργούμε προϊόντα μοναδικά, σας προτείνουμε ιδιαίτερες πινελιές που θα δώσουν στον ιματισμό σας ξεχωριστή φινέτσα και θα συντελέσουν στην αναβάθμιση όλου του χώρου σας.

Ενδοΰφανση. Αφορά πετσέτες, κατά την ύφανση των οποίων γίνεται ταυτόχρονα παράλληλη ύφανση του λογοτύπου σε διαφορετική πλέξη και στα σημεία που έχουν οριστεί και είναι ιδίου χρώματος με την πετσέτα. Αυτή κατασκευή προϋποθέτει παραγγελία μεγάλου αριθμού τεμαχίων ανά διάσταση και απαιτεί σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα για την κατασκευή και την παράδοση.

Πελατολόγιο

Στην Crist λειτουργούμε «πελατοκεντρικά». Τελικός σκοπός μας, είναι να προσφέρουμε στον πελάτη το μέγιστο βαθμό ικανοποίησης για όσα του προσφέρουμε. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα συνδυάζονται με την απόλυτη συνέπεια, την διαφοροποίηση και την αποτελεσματικότητα δημιουργώντας ένα ιδανικό μείγμα αμφίδρομης εμπιστοσύνης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

Ένας μεγάλος αριθμός από deluxe ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι studios και apartments, καθώς και μια σειρά από νοσοκομεία & κλινικές σε όλη την Ελλάδα είναι η μόνιμη επιβεβαίωση ότι στην Crist έχουμε επιτύχει να κερδίσουμε αυτό για το οποίο μοχθούμε. Να γίνουν οι πελάτες, συνεργάτες μας.


 

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο