Αναζήτηση

aLPHA GEFSI Τυροκαυτερή, τυροσαλάτα, Τυροσαλάτες, τυρονοστιμιές,  τυρονοστιμιά, σκορδαλιά, ελιά τζατζίκι, ταραμοσαλάτα, ταραμοσαλάτες, μελιτζανοσαλάτες,  μελιτζανοσαλάτα, ρώσικη, κηπουρού, μαγιονέζα, ουγγαρέζα, πάπρικα, μζγιονέζες, βουδαπέστη, βουδαπέστης, χτυπητή, σαλάτα, σαλάτες, καβουροσαλάτα, γιαουρτοφετα, καβουροσαλάτες, λιαστή τομάτα, ντομάτα, γιαουρτοτυρί, τυρονοστημιά,

Καλώς ήλθατε

Η εταιρία ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ με σεβασμό στην παράδοση, και αφοσίωση στην ποιότητα εχει ως αποστολή να προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές άριστα και νόστιμα προϊόντα. Παράγουμε Ελληνικές παραδοσιακές ΣΑΛΑΤΕΣ υψηλής διατροφικής αξίας, απο φρέσκες ύλες, με την παραδοσιακή, αυθεντική τους γεύση.
Ως εταιρία, έχουμε επενδύσει στην ανάπτυξη μεθόδων που επιτρέπει τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλη τη διαδρομή των προϊόντων, μέχρι το ψυγείο των πελατών. Έχουμε αναπτύξει σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, EΛOT EN ISO: 22000:2005, BRC, IFS έτσι ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η ποιότητα των προϊόντων.

Η εταιρεία

Η εταιρεία ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΑΒΕΕ, με διακριτικό τίτλο “ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ”, ιδρύθηκε το 1998, με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή παραδοσιακών σαλατών.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή υγιεινών και νόστιμων προϊόντων με προτεραιότητα πάντα στην ποιότητα.

Πέρα από την υψηλής αξίας πρώτη ύλη, η ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ έχει επενδύσει στην ανάπτυξη μεθόδων που επιτρέπει τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλη τη διαδρομή των προϊόντων, μέχρι το ψυγείο των πελατών. Στις εγκαταστάσεις εφαρμόζονται μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας και αυστηρότατες προδιαγραφές στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, η θρεπτική αξία και η φρεσκάδα σε όλα τα προϊόντα. Περισσότερα…

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας: Κοπανιστή, Τυροκαυτερή, Τζατζίκι, Κηπουρού, Ρώσικη, Αγιορείτικη έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών στα μεγάλα Super Markets καθώς και στα Cash & Carry, όπου οι πελάτες είναι επαγγελματίες τροφίμων.

 Διανομή

Τα προϊόντα μας διανέμονται σε όλες τις μικρές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα καθώς και στην Ευρώπη. Στην Αθήνα υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη πωλήσεων. Όλα τα προϊόντα μας είναι αεροστεγώς συσκευασμένα και έχουν διάρκεια ζωής 90 ημέρες.

               

Συμμετέχουμε

         

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο